Asas Cepat Sifir

Buku Kecil Asas Cepat Sifir
Buku Asas Cepat Sifir

Ramai antara pelajar kita gagal dalam Matematik kerana tidak mahir dalam pengiraan Sifir. Asas Cepat Sifir adalah panduan yang membolehkan pelajar mahir didalam penggunaan sifir tanpa perlu pengirsan atau hafalan yang memeningkan.

Buku terhasil daripada kombinasi beberapa pelajar yang menciptakan teknik yang mana pelajar mula dengan imaginasi mereka secara melukis dan perlambangan yang mudah. Antara ciri-cirinya lukisan bulatan, kotak dan arah panah yang menunjuk langkah demi langkah penyelesaian kepada sifir tersebut.

Hasilan yang baik ini telah dianugerahkan geran oleh Kerajaan Negeri Perak sebagai sumbangan kepada pelajar sekolah dengan menerima geran dibawah projek Blue Ocean Strategy.

Sebagai terimakasih , pihak pengarang telah bersetuju menyediakan video tutorial secara percuma kepada yang berminat hendak mengetahui teknik Asas Cepat Sifir saperti video dibawah.

Walaubagaimanapun video-video ini masih belum lengkap, jika pelajar perlu mahir dalam pengiraan sifir 3, 7 dan 9. Jika anda ingin mahir dan ingin memiliki ebook Asas Cepat Sifir bernilai RM10 sahaja, sila klik disini.

https://www.billplz.com/jzeddjtf3