Dijomaa : Anda Usahawan terawal yang kami perlukan

Anda Usahawan terawal yang kami perlukan untuk memasarkan produk Dijomaa sempena pelancaran produk-produk supplemen berasaskan kesihatan dan kecantikan untuk lelaki dan wanita.

Produk Kesihatan Dijomaa

Pelancaran Dijomaa

Pelancaran Produk Dijomaa oleh Dato’ Dr. Azman Ching, Pengerusi Dijomaa Sdn. Bhd telah menyatakan bahawa kesemua produk yang dikeluarkan adalah menepati keperluan lelaki dan wanita masakini. Jadi kami mensasarkan keluaran produk ini akan menghasilkan 50 Jutawan segera kepada mereka yang mengambil peluang ini dengan minimum fee penyertaan RM185 sahaja. Sasaran produk Dijomaa ini bukan sahaja di Malaysia malah produk ini akan disasarkan keseluruh Asean.

Preview oleh CEO Dato’ Dr Azman Ching

Bisnes ini terbuka untuk semua

Ruang bisnes ini terbuka luas kepada sesiapa saja yang berminat dan ingin merebut peluang ini kerana permintaan meluas terhadap produk kesihatan yang berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif.

Tambahan beliau lagi, syarikat Dijomma dipimpin oleh pengurusan yang memang mempunyai pengalaman luas di dalam MLM dan telah berjaya memajukan dipelbagai syarikat yang telah mereka ceburi.

Pengurusan Dijomaa
Pengurusan Dijomaa bersama CEO Dato’ Dr Azman Ching
Produk Dijomaa

Bonus yang lumayan

Pemangkin untuk menjadi seorang Jutawan, pihak syarikat telah menyediakan 10 bonus perniagaan di dalam Business Plan yang begitu lumayan yang tiada dapat disediakan oleh mana-mana Syarikat MLM yang lain. Antaranya ialah 1) Retail Bonus 30%, 2) Sale Incentive 50%, 3) Role Up Incentive 4) Group Incentive 15% 5) Development Incentive 100% 6) Loyalty Incentive Award 7) Eco Economy Incentive 8) Uni-level Incentive 50% 9) Key In Bonus 10) Consultant Bonus.

Apa yang menarik, tiada lagi maintenance yang perlu dibayar. Malah anda boleh upgrade dari Bronze ke Platinum pada bila-bila masa sahaja. Jika anda bertaraf Platinum, anda akan dapat bonus Roll Up dari downline anda yang bertaraf Bronze jika ia menaja. Business Plan yang disediakan oleh Dijomaa cukup menarik dan mendapat kelulusan oleh Kerajaaan Malaysia

Business Plan1 Dijomaa

Berminat untuk join Dijomaa Klik disini

Business Plan2 Dijomaa

Disamping itu, anda juga akan didedahkan dengan latihan dari segi pemasaran dan pengetahuan produk untuk menjadi anda lebih kompoten. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang memiliki hadiah lumayan saperti Umrah, Kereta dan Rumah jika sekiranya anda benar-benar komited dengan bisnes ini, ujar CEO lagi. Maklumat Syarikat :

Maklumat Syarikat

Dijomaa Sdn Bhd adalah syarikat edagang dengan nombor pendaftaran SSM No: 1325862-W yang memfokuskan kepada pemasaran produk-produk supplemen berasaskan kesihatan dan kecantikan untuk lelaki wanita, perkhidmatan perawatan, masalah kesihatan dan kecantikan wajah.

Dijoma Sdn Bhd ini beroperasi di Level 11, Tower 4, Puchong Financial Corporate Centre (PFCC),Jalan Puteri 47100 Puchong, Selangor.

Bagaimana saya nak join?

1) Mudah saja, anda hanya perlu beli salah satu produk ini berharaga RM185 dengan klik diatas gambar tersebut. Bayaran pos dikenakan RM10 sahaja. Sila lihat maklumat penting keahlian(klik disini) untuk anda lebih fahami lagi .

Dijomaa X8 - RM185
Dijomaa X8 – RM195 termasuk bayaran pos

Dijomaa X10 - RM185
Dijomaa X10 – RM195 termasuk bayaran pos

Dijomaa Trigona - RM185
Dijomaa Trigona – RM195 termasuk bayaran pos
Dijomaa Mg2+ - RM185
Dijomaa Mg2+ – RM195 termasuk bayaran pos

2) Tahniah, kami akan hubungi anda untuk maklumat lanjut saperti latihan, maklumat produk dan aktiviti sales. Anda juga akan dimasukkan kedalam group Dijomma Leaders yang menghimpun semua leaders dari Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei untuk maklumat semasa.

Dato' Nasir Dijomaa

Maklumat Penting dari Leader 001 Dijomaa : Peluang ini hanya sekali. Kalau tidak direbut peluang ini sukar bagi anda mendapat peluang yang lain. Saya tidak nampak peluang ini perlu dilepaskan begitu sahaja jika bonus dari syarikat yang cukup baik. Pelancaran baru saja dalam November,2019 masih lagi baru dan percayai bisnes ini akan berkembang dengan pantasnya.

Jika ada sebarang pertanyaan, Sila klik Whatsapp Me?

Berminat untuk join Dijomaa Klik disini