Dijomaa : Anda Usahawan terawal yang kami perlukan

Anda Usahawan terawal yang kami perlukan untuk memasarkan produk Dijomaa sempena pelancaran produk-produk supplemen berasaskan kesihatan dan kecantikan untuk lelaki dan wanita.

Produk Kesihatan Dijomaa

Pelancaran Dijomaa

Pelancaran Produk Dijomaa oleh Dato’ Dr. Azman Ching, Pengerusi Dijomaa Sdn. Bhd telah menyatakan bahawa kesemua produk yang dikeluarkan adalah menepati keperluan lelaki dan wanita masakini. Jadi kami mensasarkan keluaran produk ini akan menghasilkan 50 Jutawan segera kepada mereka yang mengambil peluang ini dengan minimum fee penyertaan RM240 ( termasuk bayaran pos penghantaran produk) sahaja. Sasaran produk Dijomaa ini bukan sahaja di Malaysia malah produk ini akan disasarkan keseluruh Asean.

Preview oleh CEO Dato’ Dr Azman Ching (Nota: pembetulan tentang fee , lihat dibawah)

Bisnes ini terbuka untuk semua

Ruang bisnes ini terbuka luas kepada sesiapa saja yang berminat dan ingin merebut peluang ini kerana permintaan meluas terhadap produk kesihatan yang berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif.

Tambahan beliau lagi, syarikat Dijomaa dipimpin oleh pengurusan yang memang mempunyai pengalaman luas di dalam MLM dan telah berjaya memajukan dipelbagai syarikat yang telah mereka ceburi.

Pengurusan Dijomaa
Pengurusan Dijomaa bersama CEO Dato’ Dr Azman Ching
Produk Dijomaa

Jelas sekali 3 Testimoni ini dari Kegunaan Produk Dijomaa amat berkesan

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3

Bonus yang lumayan

Pemangkin untuk menjadi seorang Jutawan, pihak syarikat telah menyediakan 10 bonus perniagaan di dalam Business Plan yang begitu lumayan yang tiada dapat disediakan oleh mana-mana Syarikat MLM yang lain. Antaranya ialah

1) Retail Bonus 30%,

2) Sale Incentive 50%,

3) Role Up Incentive

4) Group Incentive 15%

5) Development Incentive 100%

6) Loyalty Incentive Award

7) Eco Economy Incentive

8) Uni-level Incentive 50%

9) Key In Bonus

10) Consultant Bonus.

Apa yang menarik, tiada lagi maintenance yang perlu dibayar. Malah anda boleh upgrade dari Bronze ke Platinum pada bila-bila masa sahaja. Jika anda bertaraf Platinum, anda akan dapat bonus Roll Up dari downline anda yang bertaraf Bronze jika ia menaja. Business Plan yang disediakan oleh Dijomaa cukup menarik .

Business Plan

Price List

Disamping itu, anda juga akan didedahkan dengan latihan dari segi pemasaran dan pengetahuan produk untuk menjadi anda lebih kompoten. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang memiliki hadiah lumayan saperti Umrah, Kereta dan Rumah jika sekiranya anda benar-benar komited dengan bisnes ini, ujar CEO lagi.

Maklumat Syarikat

Dijomaa Sdn Bhd adalah syarikat edagang dengan nombor pendaftaran SSM No: 1325862-W yang memfokuskan kepada pemasaran produk-produk supplemen berasaskan kesihatan dan kecantikan untuk lelaki wanita, perkhidmatan perawatan, masalah kesihatan dan kecantikan wajah.

Dijomaa Sdn Bhd ini beroperasi di No 2, Jalan Puteri 7/5, Bandar Puteri Puchong, 47100 Selangor.

Bagaimana saya nak join?

1) Mudah saja, sila lihat table dibawah ini seminimum RM230 untuk Pakej Bronze. Bayaran pos dikenakan RM10 untuk penghantaran produk berdasarkan fee anda. Bayaran perlu dibuat sebanyak RM240 ke akaun Maybank Dijomaa Sdn Bhd 5143-0162-1817. Jika anda berminat, anda boleh join terus pakej yang lebih besar. Anda boleh Upgrade anytime.

Fee Dijomaa 2021
Akaun Bank Dijomaa

2) Whatsapp maklumat anda saperti salinan Resit pembayaran, No KP, Nama, alamat , no tel dan emel anda ke 01165653066 . Saya akan kemaskini maklumat anda di dalam Sistem Dijomaa.

2) Tahniah, kami akan hubungi anda untuk maklumat lanjut saperti latihan, maklumat produk dan aktiviti sales. Anda juga akan dimasukkan kedalam group Dijomma Leaders yang menghimpun semua leaders dari Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei untuk maklumat semasa.

Dato' Nasir Dijomaa

Maklumat Penting dari Leader 001 Dijomaa : Kalau tidak direbut peluang ini sukar bagi anda mendapat peluang yang lain seupamanya. Saya tidak nampak peluang ini perlu dilepaskan jika habuan bonus dari syarikat ini yang cukup menarik. Pelancaran Dijomaa ini baru saja dalam November,2019 masih lagi baru dan percayai bisnes oleh Dijomaa ini akan berkembang dengan pantasnya dengan produk yang begitu bagus.

Join sekarang.

Sila lihat artikel lain menarik dari kami.