Miliki Bisnes Emas Online

Keinginan miliki Bisnes Emas Online sendiri sudah pasti berlaku jika anda tahu tentang kelebihan komoditi emas ini.

Emas menjadi aset pelaburan yang begitu menguntungkan pada masa depan dan boleh dianggapkan sebagai future money.

Untuk menjadi seorang usahawan emas masa kini, kita tidak perlu lagi menyediakan ribuan/jutaan ringgit tetapi dengan hanya kos yang begitu minima.

Saudagar Emas Hafiz

Emas adalah antara sektor yang mencatatkan prestasi kukuh walaupun sektor komoditi lain berhadapan dengan ketara saperti minyak mentah selain pasaran saham. Di Malaysia juga, emas antara sektor kukuh. Harga barangan kemas meningkat dengan ketara dan tidak mustahil ia juga akan mencecah RM300 segram dalam tempuh beberapa bulan. Malah, permintaan terhadap emas juga meningkat” – Berita TV3 27/7/2020

Saudagar Emas
Emas- pelaburan yang menguntungkan

Kenapa anda perlu perniagaan emas ini?

1- Harga Borong Seumur Hidup

Anda akan perolehi harga borong termasuk upah seumur hidup selagi anda menjalan perniagaan ini.

2 – Emas Senang Dijual

Emas ni memang senang dijual sebab ramai orang dah tahu emas tu bernilai. Asalkan kita dapat fahamkan orang keuntungan simpan emas disamping menyimpan di ASB, Tabung Haji ataupun unit trust, insyaAllah orang akan alihkan simpanan dan pelaburan mereka kepada emas.

Saya perhati, ramai orang yang kaya berduit hanya simpan duit mereka dalam Tabung Haji dan ASB jer. Mereka tak pernah tahu pasal pelaburan emas yang jauh lebih untung dari Tabung Haji (dalam jangka panjang). Jadi, sesiapa Ahli SE yang dapat nampakkan mereka pelaburan yang lebih menguntungkan, insyaAllah mereka tak akan teragak-agak untuk alihkan sebahagian simpanan mereka kepada emas.

3 – Tak Perlu ‘Cari’ Customer

Saya tak ‘jual’ emas, tapi saya cuma berkongsi ilmu keuntungan simpan emas melalui blog, facebook dan masa berjumpa dengan kawan-kawan.

Alhamdulillah, Allah hantar customer membeli dan daftar sebagai Ahli SE tanpa saya cari sendiri customer. Saya tak pernah call sesiapa untuk buat temujanji nak promote pasal emas tapi saya dapat banyak call daripada ramai orang yang nak tahu pasal emas. Ada yang tanya ikut whats app, email, blog, facebook, call dan ada yang mintak nak jumpa face-to-face pun ada. Jadi, bisnes emas ini kita tak perlu cari customer macam bisnes lain.

Asalkan kita ada MODAL dan ada ILMU pasal pelaburan emas, orang akan cari kita (insyaAllah) sebab kalau yang berniaga, tak ramai yang ada ILMU untuk bimbing orang lain melabur emas cara yang betul dan selamat. Yang ramainya cuma suruh orang beli, beli, dan beli! Bila nak suruh jual? Program Saudagar Emas akan beri bimbingan tentang perniagaan Emas.

4 – Jual Untung, Tak Jual Pun Untung

Stok emas yang kita ada tu, kalau orang tak beli pun tak risau sebab nilai emas sentiasa naik dalam jangka panjang dan tak ada istilah stok rosak ataupun lapuk.

Kalau orang beli kita dapat Untung Runcit, kalau orang tak beli nilai emas tu tetap akan naik. Belum pernah dengar lagi tokey emas jatuh bangkrap sebab berniaga emas. Pendek kata, jual untung, tak jual pun untung!

~Sifu Hafiz SE

Dengan menjadi ahli Saudagar Emas, anda diberikan percuma miliki website saperti ini.

Contoh Website Saudagar Emas ( lihat di sini )

Apa untungnya menjadi Ahli Saudagar Emas?

  1. Anda membeli emas dengan harga borong berbanding harga pasaran untuk simpanan sendiri.
  2. Boleh mendapat untung runcit jika ada pelanggan beli daripada website anda.
  3. Website Saudagar Emas ini mudah disebarluas melalui pemasaran digital.
  4. Anda boleh berkongsi (Kutu Emas) antara rakan-rakan anda dengan perolehi untung runcit setiap bulan.
  5. Simpan Emas anda di Ar-Rahnu untuk mendapat kembali wang anda sebanyak 80% untuk anda membuat pusingan pelaburan seterusnya atau jual balik kepada Saudagar Emas bila keadaan kewangan anda meruncing.
  6. Anda akan dimaklumkan maklumat terkini dari Saudagar Emas.

NOTA PENTING:

BAGAIMANA CARANYA JIKA SAYA INGIN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SAUDAGAR EMAS?

  • Buat bayaran fee RM850 kepada akaun No 5551 2652 7381 MAYBANK atas nama SAUDAGAR EMAS DAN PERMATA SDN BHD.
Sijil Pendaftaran Syarikat Saudagar Emas dan Permata Sdn. Bhd
  • Salinan Resit bayaran perlu di Whatsapp ke 0135302166 Tajudin untuk kami kemaskini kedalam sistem BackOffice Syarikat Saudagar Emas.
  • Sertakan Nama, Username, No Tel, Email dan Gambar anda untuk kami lengkapkan maklumat Website Online anda.
  • Kami akan hubungi anda dalam tempuh 24 jam untuk melengkapkan pendaftaran anda.

Pembuktian Saudagar Emas Menjadi Pilihan Pelabur

Ahli Saudagar Emas

Nak tahu lebih detail tentang Syarikat yang menyediakan Bisnes Emas Online ini.

Klik pada tajuk atau anda boleh muatturun pdf fail disini.

Anda disarankan tidak ketinggalan untuk anda menyertai program ini kerana bisnes ini tiada penghujungnya jika emas masih diperdagangkan. Lihat harga semasa di index harga Emas disini

Whatsapp Me jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang perniagaan emas online ini daripada saya. Anda juga digalakkan join telegram ini untuk info lebih lanjut https://t.me/joinchat/HjcBb0jvijfuGgGSoKhURQ

Share artikel ini kepada rakan anda untuk manafaat bersama dengan klik butang share dibawah. Saya juga akui semua maklumat ini adalah benar.

Editor : Tajudin Ramlee – (wakil saudagar emas)

Be the first to comment on "Miliki Bisnes Emas Online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*